Oudervereniging en helpende handen

Oudervereniging:

De oudervereniging is een groep van ouders die regelmatig samenkomen  om de komende activiteiten te bespreken. Ze doen dit samen met de directie en enkele afgevaardigden van het schoolteam. Een ideaal moment om te luisteren naar elkaar, elkaar te inspireren en te motiveren. Zo is bijvoorbeeld het idee van een veiligere schoolomgeving ontstaan. School en ouders SAMEN geeft ons TOVERKRACHT!

 Motto van de oudervereniging:

Alles wat we doen, komt op één of andere manier ten goede van alle kinderen op de school. Denk hierbij aan de verschillende activiteiten waarbij de ouders een handje toesteken, zowel activiteiten georganiseerd door de school als door de oudervereniging zelf:
1ste schooldag,  Sint-Maartenfeest, grootouderfeest, wafelverkoop, receptie eerste leerjaar, schoolfeest, afscheidsfeestje 6de leerjaar, …Heel wat van deze activiteiten brengen “centjes” in onze kas.  Met die centen betalen we bv. de autobussen, geschenkje Sint-Maartenfeest, aankoop nieuw speeltuig, …

Heb je interesse of vragen voor de oudervereniging? Dan kan je hen bereiken via:    ouderverenigingtoverboon@gmail.com

Helpende handen:

Naast de oudervereniging zijn er nog heel wat mensen (grootouders, mama’s, papa’s, tantes, ooms,  …) die zich vrijwillig inzetten voor de school. Dit zijn onze helpende handen.  Leesouders, op stap ouders, schilouders, compostouders, gemachtigd opzichters ….
Ze betekenen héél veel voor de school!

Iedereen is van harte welkom!

Want nieuwe leden zorgen voor meer inspiratie, lichter werk en meer plezier. Als u zin hebt om zich aan te sluiten bij de oudervereniging of om een handje toe te steken als helpende hand, dan kan u steeds contact opnemen met de directie of iemand van het oudercomité. Deze mensen zijn herkenbaar op de festiviteiten door hun TOVERKRACHT t-shirt.