Partners

We maken onderwijs samen met de kinderen en ouders, soms doen we ook een beroep op externe partners. Via de link ga je meteen naar de website van die organisatie.

Naschoolse opvang:

  • De voor en naschoolse opvang gebeurt door de IBO villa Lollypop, zij liggen op wandelafstand van de school. Inschrijven is verplicht.

CLB:

  • Soms hebben leerlingen nood aan externe zorg, om deze zorg in kaart te brengen, werken we samen met het CLB van  het GO!.     Zij werken vraaggestuurd, deze vraag kan rechtstreeks gesteld worden door de ouders, maar kan ook via de school en ouders lopen. Het CLB is gevestigd op de Grote Markt van Dendermonde en telefonisch bereikbaar via 052 33 88 80. De contactpersoon voor onze school is Dorien Van Weyenbergh

Opvoeding:

  • Voor alle vragen over opvoeding kan je terecht in het huis van het kind : de kroon. Tijdens de week van de opvoeding komen zij langs op school met de opvoedingsboom.

Onderwijskoepel voor steden en gemeenten:

Stad Dendermonde:

  • We werken nauw samen met de diensten van de stad Dendermonde. Zaalverhuur kan enkel digitaal worden aangevraagd via het digitaal loket van de stad.